реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Загроза голоду серйозна...

Народна мудрість каже: "ВМИРАТЬ - ВМИРАЙ, А ХЛІБ СІЙ ". Очевидно, ця мудрість спасала наш народ тисячоліттями.

Загроза голоду серйозна, якщо про це попереджує ООН. Якщо взяти до уваги дослідження американських та німецьких вчених, що твердять: зараженість вірусом КОВІД-19 статистично перевищує кількість підтверджених випадків в 50-85 разів та той факт, що в умовах інсоляції та перебування на відкритій місцевості і в умовах роз'єднаності людей в полі та присадибних і дачних ділянках, ймовірність зараження кратно знижується і фактично є самоізоляцією, ПОТРІБНО СУТТЄВО ЗМІНИТИ ПАРАДИГМУ ПОДАЛЬШИХ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ для людей, що займаються весняними сільськогосподарськими роботами. А не просто "тупо сидіти по хатах" .

Це робота для епідеміологів - як зробити і швидко навчити людей, із використанням ЗМІ. До прикладу: моїх сусідів діти завчасно вивезли на дачу і вони прекрасно себе почувають на свіжому повітрі. Фермерам, орендарям, всім землекористувачам, очевидно, прийдеться потратитись на маски, спецодяг, рукавички, мило, деззасоби... Та вони це і так повинні були робити ... Інакше прозріння наступить восени, коли почнуть збирати врожай... А ще в умовах засухи і зміни клімату він буде не багатим...

А потім "мародери" від бізнесу і влади почнуть вивозити ПРОДОВОЛЬСТВО за кордон, як вивозили маски... Потрібні закони, рішення з ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ від Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Офісу Президента - бо це БЕЗПЕКА!!! Потрібні вже зараз, НЕГАЙНО!!!

Іван ОСАДЦІВ



Теги:карантин, весняні польові роботи, голод, Іван Осадців, продовольча безпека


Читайте також



Коментарі (0)
avatar