реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Загибель на залізничній колії

Протягом минулої доби на Чернігівщині зареєстровано 6 надзвичайних подій, у тому числі 3 дорожньо-транспортні пригоди, 2 побутові пожежі та 1 нещасний випадок. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та постраждало 3 особи.

У с. Григоро-Іванівка Ніжинського району о 20 год. 50 хв. 15 листопада на залізничній станції "Григоро-Іванівка" електропотягом № 817 сполученням «Ворожба – Північна» смертельно травмовано жителя с. Крапивне Ніжинського району, 1984 року народження. Затримки руху потягів на залізниці не було.

Дорожньо-транспортні пригоди:
- в м. Чернігові на перехресті вулиць Київської та 77-ої Гвардійської Дивізії о 10 год. 30 хв. 15 листопада водій автомобіля "АУДІ-80" здійснив наїзд на велосипедиста, який отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні № 2.

- в м. Прилуки по вул. Київській о 12 год. 5 хв. 15 листопада водій автомобіля "ЗАЗ-1102" здійснив зіткнення з мопедом "АЛЬФА-50 Ф". Внаслідок зіткнення водій мопеда отримав тілесні ушкодження.

- в с. Гірки Новгород-Сіверського району 15 листопада водій мопеда "АЛЬФА" не справився з керуванням та з'їхав у кювет. Внаслідок пригоди пасажир мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Новгород-Сіверської центральної районної лікарні.

А 14 листопада у смт Ладан (Прилуцький район) по вул. Прилуцькій о 20 год. 20 хв. водій автомобіля "ОПЕЛЬ ОМЕГА" зіткнувся з мопедом "АЛЬФА". Внаслідок зіткнення водій мопеда, 1989 року народження, загинув на місці пригоди.


В. М. Рига,
начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи




Теги:пожежі, Загибель, дорога


Читайте також



Коментарі (0)
avatar