реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

За вибухами -- тінь влади!

Велика кількість дніпропетровчан вважають, що влада може бути причетна до організації терактів у Дніпропетровську 27 квітня. Про це у коментарі gazeta.ua розказав працівник дніпропетровського метрополітену 39-річний Сергій.
"Люди про це говорять, тому що швидка допомога після першого вибуху приїхала десь за 10 хвилин. По вихідних я підробляю на каруселі, яка знаходиться біля торгового ЦУМу. Якось на моїй зміні одному чоловікові стало погано. Швидку допомогу ми чекали більше години. При тому, що це центр, а не окраїна. Також вже зранку містом ходили багаточисельні наряди чи міліції, чи курсантів — але факт у тому, що раніше такого не було. Після вибухів я почув, що у цей день готувалися ніби-то якісь навчання. По-третє, не було висунуто ніяких вимог. Мета цих вибухів незрозуміла.

Моя думка — покажуть, що влада працює швидко і може навести порядок. Такий собі піар перед виборами. Перший вибух відбувся на трамвайній зупинці. В трамваях їздять багато пенсіонерів, бабусь — тобто стабільний електорат влади. Якщо швидко знайдуть винних, то ці бабусі перші й скажуть, що влада може навести порядок. Наслідки цих вибухів могли бути набаго страшнішими. Могли покласти більше вибухівки. Або обрати більш залюднене місце", - пояснив він.

Один зі співробітників охоронної фірми "Лєон", який побажав не називатися, каже, що колеги говорили йому, що на місце першого вибуху машина швидкої допомоги прибула ще за 10 хв до вибуху.
Сайт газети "Експрес"



Теги:вибухи, Дніпропетровськ, вибори- 2012


Читайте також



Коментарі (0)
avatar