реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"За одностатеві шлюби треба дякувати євреям" -- віце-президент США

Єврейські власники ЗМІ в значній мірі відповідальні за визнання американським законодавством одностатевих шлюбів, заявив нещодавно віце-президент США Джозеф Байден.

Як повідомила газета «Washington Post», 21 травня на прийомі, організованому Національним комітетом Демократичної партії США для «Jewish American Heritage Month», віце-президент США Байден виголосив промову, в якій він визнав виняткову роль євреїв в тому, що ідея нетрадиційних шлюбів («gay marriage») була законодавчо визнана в деяких штатах Америки.

«Я вважаю, що євреї в Америці мають значний вплив на наші культуру та мистецтво, як ніщо інше».

Крім цього він заявив, що «85% всіх змін, що відбулися за останній час в Голлівуді і в соціальних медіа, стали можливими тільки тому, що ці галузі очолюють євреї... вплив яких величезний... справді величезний... І я міг би додати, що це все на краще».

Байден зазначив також вплив євреїв в галузі «...змін імміграційного законодавства, руху за громадянські права і досягнення фемінізму». На думку другої людини в країні після Обами, «Ми (США) - велика країна багато в чому завдяки тому внеску, який приносять нам єврейська спадщина та єврейські принципи».

Пафос виступу віце-президента видався надмірним навіть деяким з його слухачів. Джонатан Хаіт (Jonathan Chait) з «New York Magazine» висловив припущення, що промова Байдена може дати козирі противникам євреїв, побічно підтвердивши існування «єврейської змови».

Аратта



Теги:єврейська змова, Голлівуд, мужеложство, євреї, Україна - США, одностатеві шлюби


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А ще "... в кране не было воды..." - вони випили !
avatar