реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

За мову і проти Табачника

У Ніжині «Свобода» провела флеш-моб у підтримку рідної мови та проти політики Табачніка
21 лютого 2012 року у Ніжині на Чернігівщині свободівці провели флеш-моб до Дня рідної мови. Зокрема активісти Всеукраїнського об’єднання «Свобода» провели флеш-моб у Національному педагогічному університеті ім. Миколи Гоголя та на центральній площі Ніжина.

Мета акції – привернути увагу ніжинців до антиукраїнського спрямування правлячого режиму. І зокрема його зухвалих провокативних дій у сфері освіти – зменшення уроків української мови та літератури і відміна шкільного предмету «історія України».

«Ганебні вчинки Табачніка і йому подібних доводять те, що вони ненавидять все українське і роблять все можливе задля духовного винищення української нації. У День рідної мови ми закликаємо українців не ігнорувати українофобські викиди владно-олігархічного клану», – зазначив голова Ніжинської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Ігор Смаль.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»



Теги:українська мова, табачник, Ніжин, свобода


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
О.Д.Бойко повинен розцілувати Свободу за те, що зробили університет Національним. На вихідних він ще був Ніжинським державним університетом імені Миколи Гоголя.
avatar
2
Наливайченко назвав Табачника "агентом Кремля". Валентин Олександрович певно знає хто він, посада забовязує
avatar
3
Ніжинський університет давно у стані "ненападу" з міською владою, в т.ч у мовній сфері. Бо ґандж є і там і там. Будемо сподіватися, що справа у науковців-освітян-свободівців дійде до принципового діалогу і оформлених домовленостей як з ректоратом, так і з міським урядом щодо перетворення обличчя університету і міста на справжнє українське.
avatar
4
Ясно, що ненавидить. Але видно у наших людей менталітет такий - вічно терпіти цю феесбешну пархату гниду.
avatar