реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

За Юлю таки не вийшли !

Листування з читачами
Шановний пане Чепурний!

Прочитавши вашу статтю «За Юлю українці не вийдуть!», складається враження, що ви вже повністю лягли під ноги Януковичу. Ви критикуєте Тимошенко, Луценка, що вони сидять за гратами за те, що не зламали систему. А чого ж ви не згадуєте свого «вождя» Ющенка – чому ж він не поламав систему і не посадив всіх бандитів у тюрми?

Коли Росія в 2009 році перекрила газ Україні і Європі, то чому він не поїхав у Росію домовлятися з Москвою, а поїхав з грузинським президентом кататися на лижах в Карпати? Але як взнав, що Тимошенко ліквідує Росукренерго, де рідний брат Ющенка з племінником були, то зразу Дубину відізвав з Москви і положив велике зло на Тимошенко.

А чого ж ви не любите Луценка, адже він був польовим командиром в період помаранчевої революції. А тепер вони з Тимошенко сидять, а Ющенко гуляє по курортах. Чому ж він, як Президент, не зламав цю систему, а пішов на зговір з Януковичем? А ви й тепер пишете, що коли б зустріли, то потиснули руку і сказали б «Здрастуйте, Вікторе Андрійовичу!». Значить, ви схвалюєте його за те, що зрадив мільйони людей.

А може ви будете агітувати за свого Костенка із 4-ма депутатами у Верховній Раді, які голосують разом з Партією регіонів? Складається враження, що і ви, пане Чепурний, уже в Партії регіонів, бо в газеті час від часу статті, які хвалять цю нелюдську владу.

Не буде ладу в Україні, бо багато зрадників, лжепатріотів. Ми знаємо, що ви нашого листа не надрукуєте, але хай це буде на вашій совісті.

Леус О.Н., Зайцева М.М., Рижинко М.О,
м. Чернігів

Від редактора.
Хотів поіронізувати на тему легкості своєї совісті від друку цього листа, але передумав: так, як цей автор (один автор, бо підписів нема), думають багато українців. І так думати легше: простіша схема «поганий Ющенко – хороша Тимошенко» і все стає в систему чорно-білих координат. Ворога знайшли, винуватця всіх своїх бід та ще й редактора «Сіверщини» у запроданці записали – і ай да ми, анонімні герої за кухонним столом! Які навіть знають хто входить у «Росукренерго»! Слідчі не знають, політики сумніваються, а обурені юлемани знають.

Недавно Ющенко свідчив у суді про газові справи Тимошенко – бажаючі можуть знайти на сайті «Української правди». Зрештою, думаючі українці давно переконані і без Ющенка, що саме на Тимошенко лежить вина за несправедливі газові угоди. Зрештою, і Чорноморський флот вона погоджувалася лишити у Севастополі, як це зробив Янукович. Проте шарм тендітної жінки – страждалиці, яку так жорстоко переслідують крупні чоловіки, діє безвідмовно на багатьох. А тут ще й недалека влада сприяє, посадивши її дійсно за грати.

Повторюся ще раз: я проти арешту і Тимошенко, і Луценка! Ба, більше, я, до речі, підписав звернення до суду з проханням звільнити Юлію Тимошенко на поруки. Так, як це робив і під час її першого арешту. І мене, як і багатьох, обурює в’яла реакція нашої опозиції щодо арештів молодих хлопців – «тризубівців», яких звинувачують у підриві пам’ятника Сталіну (до речі, щось протестів і від Юлії я не чув), екс-міністрів Філіпчука, Луценка та самої Юлії Тимошенко.

І Ющенко також не думав ламати систему – про що й розповів його грузинський кум. За це ми всі й розплачуємося. Але робити одного Ющенка винуватцем усіх бід – значить не знати ні системи влади, ні поняття зеленого не мати про справжні причини.

А за Юлю на вулиці люди таки не вийшли – сирітками стоять намети «Батьківщини». Біля них нема людей. Бо нема віри. І до Юлії Тимошенко також.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, Сіверщина, листи читачів, Батьківщина, ЮЛЯ ТИМОШЕНКО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar