реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

З великих — і податки великі

Нещодавно в ДПІ у м. Чернігові відбулося чергове засідання робочої групи під керівництвом начальника інспекції Федора Уляненка. На засідання були запрошені керівники великих підприємств міста. І це не випадково.

Темою зустрічі стало обговорення змін до порядку обліку платників податків, зборів, обов’язкових платежів, внесених наказом ДПА України від 22.02.2010 р. №99 „Про затвердження змін до порядку обліку платників податків, зборів (обов’язкових платежів)”.

Розпочавши ділову зустріч, Федір Уляненко звернув увагу присутніх на окремі моменти, за якими визначається категорія платників податків – великі, поліпшення податкового супроводження великих платників податків, а також запровадження нових підходів до аналізу фінансово-господарської діяльності таких платників податків.
Розмова була продовжена учасниками зібрання. Керівник одного з підприємств повідомив, що перебувати в категорії великих – це мати певні переваги при умові, коли податкові зобов’язання виконуються сумлінно.
Саме на це і звертають увагу міські податківці. При перевірках фінансово-господарської діяльності кожного з великих підприємств є очевидним, що статус великого платника є престижним, бо перебувати у постійному полі зору з боку держави – означає бути перед нею прозорим.

Ірина Берегова, ДПІ у м. Чернігові




Теги:ДПІ у Чернігові, Податки, платники податків


Читайте також



Коментарі (0)
avatar