реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

З міським головою борються ...мультфільмом

Днями побачив світ ще один мультфільм «Запитай по блату», у головному героєві якого легко впізнати міського голову Прилук Чернігівської області – Юрія Беркута. Мультфільм був змонтований творчою групою телеканалу 2ТІМ ТБ», директором якого є голова депутатської фракції від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Прилуцькій міськраді Дмитро Барнаш.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=79yqzfZH9SQ

Це вже другий мультфільм, присвячений знахабнілій політиці очільника Прилук. Усі його дії вже доведені до абсурду, не піддаючись публічній критиці. Беркут зі своєю командою відмивають мільйонні кошти з міського бюджету, встановлюють грабіжницькі тарифи на комунальні послуги для населення (одні з найвищих по всій Україні), маніпулювання свідомістю прилучан, думаючи лише про збагачення своє та своєї сім’ї. Чинний міський голова одразу після обрання його при лучанами вдруге на посаду мера, по звільняв собі неугодних, які «мали нахабство» брати участь у передвиборчій кампанії його конкурентів по виборчих перегонах.

Уся ситуація вже доходить до абсурду. Одним із основних методів боротьби з владою журналісти і свободівці бачать гумор. Адже єдине, чого в Україні боїться влада, – це сміх. У Прилуках відтепер влада боїться ще й мультфільмів. Телеканалу «ТІМ ТБ», директором якого є член «Свободи» Дмитро Барнаш, влада Прилук боїться ще від його заснування. Адже на противагу міському комунальному телеканалу, «ТІМ» дає реальну оцінку подіям у Прилуках, критикуючи антинародні рішення міського виконкому.

«Попередньо я надсилав ряд звернень до обласної Прокуратури та КРУ щодо економічних махінацій у міській раді. Але досить часто питання «заминаються», адже самі знаємо, хто нині при владі в державі – олігархи, антиукраїнського і антинародного змісту. Тому більш дієвим сьогодні є гумор і правда, виставлена на загал. А правда очі ріже, зокрема й місцевій владі. Мультфільм – це чи не найкращий спосіб донести всю правду про владу до людей. Та й посміятися людям не завадить, а заодно й усвідомити, що той, кому віддали свої голоси на виборах, нині нахабно бреше їм в обличчя (щоправда, червоніє – природа в нього така, що це він робить постійно), ухвалюючи рішення проти своїх виборців, проти прилучан, які сплачують кошти в бюджет, щоби утримувати на посаді псевдо мера», – підкреслив голова депутатської фракції у Прилуцькій міській раді Дмитро Барнаш.

Посилання на перший мультфільм «Запитай по бласту»: http://www.youtube.com/watch?v=M6l_sZ01-uA.

Новорічне привітання міського голови Прилук: http://www.youtube.com/watch?v=z9CiXOU-L0g&feature=related.
Нагадаємо, що Юрій Беркут вже ставав антигероєм програми «Ультратема» на ТРК «Ера»: http://www.youtube.com/watch?v=Ee9_1rnidGQ&feature=related.

Прес-служба Чернігівської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода»



Теги:Прилуки, свобода, мультфільми


Читайте також



Коментарі (0)
avatar