реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

З фронту бою експортерів за свої права

Ситуацію зі знищенням плакату ніжинської фірми "Сяйво" при потуранні міліції коментує М.П.Шкурко, генеральний директор Просвітньо-виробничо-комерційної фірми «Сяйво», довірена особа кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока у 211-му територіальному виборчому окрузі (центр м. Ніжин):
«З приводу інцидентів навколо плакатів з вимогами експортерів області до уряду Тимошенко повернути 100 млн. боргу думка одна: тут діє адмінресурс схрещений з криміналом. Адже влада в Ніжині та й на Чернігівщині загалом бютівська. Тиск чиниться неймовірний на рекламістів, місцеву пресу. Такого не було навіть за кучмівщини, коли ми подібну вимогу-гасло вивісили на офісі у 2004 році.

Вірю, експортерів Чернігівщини, об’єднаних у Чернігівській регіональній торгово-промисловій палаті, ці перепони не зупинять. Реалізація плану кампанії «Уряд Тимошенко віддай борг експортерам!» набирає обертів.»

До теми.
№ 507-231 від 05.11.2009 р.

п. Косарєву В.М.,
начальнику Ніжинського МРВ УМВС,
полковнику міліції
вул. Московська, 22
Ніжин, 16600

ЗАЯВА

Повідомляємо, що 04 листопада 2009 року вночі близько 1-20 невідомі особи закидали пакетами з рідиною синього кольору два плакати, що розміщуються на офісній будівлі ТОВ ПВКФ «Сяйво» за адресою вул. Московська, 7-А.

Такими протиправними діями нам було завдано збитків щонайменше на суму 17202,41 (Сімнадцять тисяч двісті дві грн. 41 коп.).

Звертаємо увагу, що зазначені плакати були вивішені відповідно до рішення зборів експортерів Чернігівщини на знак протесту з причини відсутності реагувань з боку держави на законні вимоги підприємств і з метою привернення уваги громадськості до проблеми невідшкодування ПДВ.

У цьому зв’язку та керуючись ст.ст. 2, 10 Закону України «Про міліцію», просимо Вас вжити заходів щодо виявлення осіб, винних у скоєнні зазначеного вище правопорушення та забезпечення правопорядку.

Додаток:
Матеріали щодо проведення економічної кампанії експортерами Чернігівщини

Генеральний директор М.П. Шкурко




Теги:Шкурко, експортери, Борг, Уряд, Кримінал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar