реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Хулігани і міліція -- проти ніжинської фірми "Сяйво"

Сьогодні вночі вкотре невідомі особи закидали пакетами з фарбою плакати, що розміщуються на офісній будівлі ТОВ ПВКФ «Сяйво» на Московській, із законною вимогою до Уряду Тимошенко про повернення 100 мільйонів гривень експортерам Чернігівщини.
Зловмисниками виявилися три молоді хлопці, які тікали по Московській та звернули біля міліції на вулицю Дзержинського.

Анекдотичність ситуації полягає в тому, що міліціонер чергової частини, яку напередодні попередили про такий же інцидент у четвер, чув як пробігали зловмисники, але ніяким чином не зреагував, більше того на повідомлення охоронника фірми «Сяйво» виявив невдоволення, що такі щити є.

Оперативна група міліції, яка знаходиться через дорогу, прибула на місце події аж через півгодини.

Нагадаємо, що економічна акція протесту розпочалася ще з літа і направлена на повернення боргу держави підприємствам Чернігівщини, де працюють десятки тисяч людей. Унаслідок неповернення боргу, підприємства змушені були скоротити свою діяльність, знизити заробітну плату або взагалі перестати її платити та постали перед загрозою зупинення діяльності.

Серед них – і згадувана ніжинська фірма «Сяйво», а також відомі підприємства області: «Корюківська фабрика технічних паперів» (торгова марка «Слов’янські шпалери»), Камвольно-суконний комбінат «Чексіл», «Чернігівський механічний завод», «Українська гірничо-металургійна компанія», Завод радіоприладів «ЧеЗаРа, «Завод металоконструкцій та металооснастки», ВАТ «Будмаш» (Прилуки), компанія «Джі-Ен-Ел», Інститут сільськогосподарської мікробіології Української академії аграрних наук та багато інших.

Радіо «Рекорд» (Ніжин)




Теги:Шкурко, Уряд, Сяйво, міліція, експортери


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Хм а національний прапор біля "Сяйва" висить догори дригом! angry
avatar