реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

З чого має більший прибуток кінотеатр Щорса: з продажу шкарпеток чи квитків на фільми?

Кінотеатру Щорса майже 70. Останнє десятиліття заклад занепадає. Керівництво не гребує заробляти, проводячи ярмарки.

Як вивести заклад з тяжкого стану, чиновники вирішили дізнатися у громадськості. При ОДА створили комісію, котра досліджувала діяльність кінотеатру. Висновки невтішні. Про це пише сайт Город

В свою чергу керівник комунального підприємства «Чернігівкіно» звітує про прибуток.

«В прошлый год мы заработали 450 тысяч. Это получается за фильмы. А 240 тысяч мы заработали на ярмарках», - каже керівник КП «Чернігівкіно» Олександр Мельник.

Громадськість звітам не вірить, мовляв, керівник перебільшує, адже за його інформацією щодня кіно мають подивитися близько 80 людей. Та ні для кого не секрет, що частенько сеанси проходять із чотирма глядачами у залі.

Не приховують критичного становища і самі працівники.

Тож комісія прийняла рішення публічно провести обговорення та вирішити подальшу долю кінотеатру.

В той же час на сайті збору підписів за петиції з’явилась пропозиція, створити на базі кінотеатру культурно мистецький центр. Хоча таке рішення уже приймала сесія попереднього скликання обласної ради.

Заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Романова на прес- брифінгу повідомила, що є ініціатива громадської організації "Совість" про перенесення в кінотеатр імені Щорса молодіжного театру для передачі їх приміщення під синагогу.



Теги:кінотетатр імені Щорса, синагога, Чернігівська ОДА, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar