реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Вугілля для Наташі

"Танці на вугіллі" від Наташі Мосейчук на 1+1: Прийде час і "Наташа" буде танцювати на справжньому вугіллі як болгарські нестинари. Я пригадую, як вона і увесь колектив "Плюсів" після Революції Гідності падали на коліна та просили вибачення в українського народу за свою злочинну діяльність по виправдовування злочинів Януковича. Їх пожаліли і прийняли на віру оті фальшиві вибачення. Але скільки вовка не годуй - він усе одно буде дивитися у ліс! І вірна служниця Коломойського знову відпрацьовує свої брудні гроші.

Вчора у "своїй авторській програмі "Право на владу"" вона організувала чергову інформаційну атаку проти П. Порошенка, залучивши усі можливі ресурси його ненависників та ненависників Української України. Цей відьомський шабаш був очевидним тиском на Апеляційний суд і відчайдушною спробою інформаційного удару по Порошенку та ЄС.

Макіяж "Наташі" у попередньому ефірі "Права на владу" тиждень тому дуже символічно нагадував традиційний вигляд японських жінок певної категорії, лише не вистачало кімоно.

Символічно, бо те, що творить ця "Наташа", цілком відповідає її такому макіяжу.

Борець за правду чомусь не розглядає злочини Коломойського проти України - ні справу "Приватбанку", ні афери з "Центренерго", ні афери з "Укрнафтою", ні афери з будівництвом за державний кошт летовища для нього, ні його афери з майнінгом криптовалют і отримання для цього дешевої електроенергії, і так далі, і далі, і далі...
"Наташа" демонстративно поминає увагою справу Трухіна і череду скандалів з хабарями від "Слуг народу" у ВРУ та Київраді.

"Наташа" не згадує, що формулу Штайнмаєра вперше офіційно визнала Україна саме за Зеленського, її підписав за його вказівкою Кучма і погодив Єрмак, а потім у Парижі вже сам Зеленський узяв на себе зобов'язання виконувати цю злочинну і зрадницьку формулу.
Ось і уся ціна питання!
"Вугілля" - і лише "вугілля" для таких "Наташ"!

Сергій КОТ



Теги:команда ЗЕ, нестинари, Сергій Кот, 1+1, Коломойський, Наташа Мосійчук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar