реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Водій "Хонди" не розминувся з деревом...

Протягом минулої доби на Чернігівщині зареєстровано 8 надзвичайних подій, з них: 1 аварійна ситуація на системах життєзабезпечення, 3 побутові пожежі, 2 дорожньо-транспортні пригоди та 2 випадки загибелі на водних об’єктах. Внаслідок цих подій 3 особи загинули та 1 особа отримала травми.

Вчора. 23 червня, на 40 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ біля с. Зруб Ніжинського району о 17 год. 20 хв. водій автомобіля "ХОНДА СІВІК" не справився з керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці аварії. А на автодорозі Кудрівка-Киріївка (Сосницький район) о 19 год. 30 хв. того ж дня водій мопеда "ДЕЛЬТА" не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та впав. Внаслідок пригоди пасажир мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Сосницької центральної районної лікарні.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Чернігівської обласної держадміністрації




Теги:дорожньо-транспортні пригоди, мопед, хонда


Читайте також



Коментарі (0)
avatar