реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

День травмованих

На Чернігівщині лише протягом одного дня — 12 вересня — сталося 5 дорожньо-транспортних пригод, інформує обласне управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

У смт Замглай Ріпкинського району на перехресті вул. Заводської та вул. 30 років Перемоги вранці 12 вересня водій мопеда "Мустанг" не надав переваги в русі та здійснив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 111840". Внаслідок пригоди пасажир мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Ріпкинської центральної районної лікарні.

На автодорозі Костобобрів-Олександрівка (Семенівський район) того ж дня і також вранці водій автомобіля "Самант -Ходрол" не вибрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням, виїхав на узбіччя та зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Семенівської центральної районної лікарні.

У м. Остер Козелецького району вдень 12 вересня водій мотоцикла (особа встановлюється), рухаючись по вул. Горького, зіткнувся з автомобілем "Фольксваген Пасат" та з велосипедистом, після чого налетів на гараж. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Остерської районної лікарні.

У с. Осьмаки Менського району о 20 год. 12 вересня нетверезий водій автомобіля "Шкода", рухаючись по вул. Леніна, зіткнувся з велосипедистом. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження.

У Прилуках на перехресті вул. Київської та вул. Незалежності о 20 год. 20 хв. 12 вересня водій автомобіля "Мітцубісі Карізма" зіткнувся з автомобілем "ВАЗ 21121". Внаслідок пригоди 4 пасажири обох автомобілів отримали тілесні ушкодження.




Теги:дорожньо-транспортні пригоди, мопед, мотоцикл


Читайте також



Коментарі (0)
avatar