реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Владислав Атрошенко провів конкурс імені Станіслава Реп'яха

З ініціативи фонду народного депутата України від Чернігівщини Владислава Атрошенка проведено конкурс юних талантів пам'яті поета Станіслава Реп'яха.

38 робіт юних талантів із Чернігова та області взяли участь у конкурсі на кращий літературний твір. У конкурсі була робота й учасниці зі Львова.
Проза й поезія у виконанні молодих авторів оцінювалася авторитетним журі під керівництвом Тетяни Павлівни Матюшкіної.

Переможцями конкурсу в старшій віковій категорії (15-18 років) стали Баран Іван з Чернігова в номінації "поезія" та Ломоносов Михайло з Ніжина в номінації "проза". У молодшій групі перемогли Чала Марія з Чернігова ("проза") та Потапенко Вікторія також із Чернігова ("поезія").

Приємно зауважити, що один з переможців -- ніжинець Михайло Ломоносов -- є постійним автором газет "Сіверщина" та "Біла хата", слухачем Зимової школи журналістики, що проводиться нашою газетою та "Молодою Просвітою".

Народний депутат Владислав Атрошенко, згадуючи своє знайомство з поетом Станіславом Реп'яхом, який допомагав йому на виборах ще 2002 року, сказав: "Я людей сприймаю через серце. Станіслав Реп’ях залишив відбиток на моєму серці. На жаль, за життя ми часто не встигаємо оцінити масштаб і талант людини".



Теги:Владислав Атрошенко, Конкурс, Станіслав Реп'ях


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Ви ще зовсім недавно критикували Атрошенка і Реп'яха, а тепер примазуєтесь до його(Атрошенка) дійсно таки просвітянського заходу.
avatar
2
пане Горяєв, Ваше критиканство схоже на унтер-офіцерську вдову... Примазуємось до чого?  Ми просто інформуємо про добру подію. А критикуємо за недобре діло. У цьому призначення незалежної преси. Яку Ви, до речі, гадаю, і не передплачуєте, правда ж?
avatar
3
Пане Чепурний!
Вже років зо два не передплачую "Сіверщину" через її односторонню політичну заангажованність. Але зрідка купляю в кіосках. 
Якщо кинете політику і станете над партіями та даватимете їх роботі зважену об'єктивну оцінку,- буду передплачувати.
avatar