реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Владислав Атрошенко про майданівців: "Не всі хочуть змін!"

Цікавим був виступ на сесії Чернігівської обласної ради народного депутата від Чернігівщини Владислава Атрошенка. Він підтримав позицію іншого народного депутата - Олександра Кодоли щодо обласної прокуратури, додавши, що ніхто не розслідує факт підкупу виборців на користь кандидата Дериземлі.

З трибуни сесії він заявив, що секретар міської ради Чернігова Кухар зробив масу порушень закону, але прокуратура теж не реагує.

В той же час він звернувся до військової прокуратури з проханням перевірити самогубства серед загиблих військових - "щось дуже сумнівно, щоб на фронті було стільки самогубств..."

Владислав Атрошенко, що час від часу вдається до філософського споглядання світу, цього разу сказав цікаву фразу: "Не всі учасники Майдану хотіли змін. І не всі здатні ті зміни робити".

Далі він перейшов до в.о. голови обласної державної адміністрації Сергія Журмана: "Ми разом ходили, про щось говорили, а тут появляється розпорядження по 171 військовому заводу. Розпорядження про дерибан землі, якої там біля 16 гектарів. Я розумію, що Журмана підставили".

Потім голова обласної ради Микола Звєрєв доповнив - буквально в останній день його зусиллями та зусиллями В.Атрошенка було зупинено продаж останніх приміщень цього заводу. І зараз підприємство починає виробництво, а могли втратити завод.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:прокуратура Чернігівської області, Владислав Атрошенко, Майдан, Чернігівська обласна рада, Сергій Журман


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Мда, ма (И)стер БЛАБЛАБЛА
avatar
2
Так ,згоден-прокуратура бездіє:
Атрошенко збив людину-де покарання?
Атрошенко віджимає бізнес-де покарання?
Треба поставити прокурора підвласного Атрошенко.
"Да здравствует самий гуманний суд!"
avatar