реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Влада - на волосині

"Ще трохи і опозиція не втримає цей Майдан. Вони втратять контроль над ситуацією без вагомих і конкретних результатів на переговорах. Боюсь, ситуація зірветься, якщо не буде серйозних поступок з боку влади. Але зірветься тоді, коли буде багато людей. Або люди підуть на штурм, або завершиться розгоном Майдану і великою кров'ю. Обидва варіанти небезпечні для Януковича. Думаю, краще пожертвувати Азаровим і хоча б на певний час зберегти свої інтереси", - розповів політолог Володимир Фесенко.

Тому політолог вважає, що неділя стане вирішальною: або впаде влада, або переможе опозиція. Вівторкова сесія Верхвоної радит може виявитися зайвою. Відставка уряду Азарова два місяці тому врятувала б Януковича. Сьогодні ж тільки понизить градус протестів.

Політолог зауважив, що функцією "драконівських законів" було налякати опозицію та Майдан. Проте ефект виявився протилежним.

Біда опозиційної трійці в тому, що вона досі слабо розуміє, що політика в Україні стала боєм без правил. Про це заявив політолог Вадим Карасьов.

"Потрібно розуміти, що зараз влада реально висить на волосині. Вона сама себе повісила на цю волосину. Бо союз з криміналом делігітімізував владу. Всі розуміють, що права на існування така влада не має", - зазначив політолог Олександр Палій.



Теги:Володимир Фесенко, Майдан, режим януковича, Вадим Карасьов, відставка Азарова


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Нет никакой оппозиции и влады. Есть кучка бандитов которые убивают людей и намереваются обвинить в этом народ. Политолог ты глупец.
avatar