реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Влада готує новий голодомор за допомогою Податкового кодексу?

Чернігівська обласна організація Української народної партії повністю підтримує вимоги координаційної ради підприємців України, які викладені в Ультиматумі до Президента України щодо неприйнятності Податкового кодексу: накласти на нього вето та зобов’язати Уряд відкликати зазначений документ. Парламентська більшість не підтримала пропозицію УНП суттєво скоротити види діяльності, щодо яких не дозволяється використовувати спрощену систему оподаткування. УНП попереджає, що відміняючи спрощену систему оподаткування, парламентська коаліція та уряд викидають мільйони підприємців на вулицю.
На відміну від уряду, УНП пропонувала зберегти можливість використовувати спрощену систему оподаткування для надання послуг у телерадіомовленні, пошті та зв’язку, у сфері права, бухгалтерського обліку та аудиту, геології та геодезії, консультуванні з питань комерційної та рекламної діяльності, підбору персоналу, роздрібної торгівлі через Інтернет.
УНП нагадує, що спрощена система оподаткування була введена в 1997 році через те, що мільйони людей не могли знайти роботу через економічну кризу. Твердження уряду, що країна одужує, не відповідає дійсності, оскільки лише дефіцит Пенсійного фонду складає 60 млрд. грн.
Виникає питання: влада на чолі з Президентом України хоче кинути мільйони українських громадян на межу виживання? А відтак, взяти на себе гріх наслідування сталінських організаторів «колективізації» та «голодомору».
Чернігівська обласна організація УНП закликає депутатів Чернігівської обласної, районних і міських рад звернутися до Президента України з пропозицією накласти вето на Податковий кодекс і виправдати довіру своїх виборців.

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП





Коментарі (0)
avatar