реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вкрадені пам'ятники знайдено!

"Вкрадені пам'ятники М. Коцюбинському та О. Пушкіну знайдено. Про це заявив під час ранкової наради Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко", - повідомив його заступник Олександр Ломако.

"Поки йдуть слідчі дії, деталі він не став розголошувати, - зауважує заступник міського голови. -Водночас, Атрошенко подякував усім небайдужим, адже публічний резонанс однозначно допоміг розкриттю цих крадіжок".
Водночас Олександр Ломако запропонував всім разом посміятися над конспірологічними версіями, що активно поширювалися в чернігівських соцмережах. Також він додав, що пам'ятники не охоронялися ні в царський час, ні в радянський, ні в роки Незалежності.

Але, виявляється, якщо пам'ятник Коцюбинському взагалі ні в кого не стоїть на балансі, то пам'ятник Пушкіну - на балансі міського управління ЖКГ І балансова його вартість - увага! - 316 гривень. Чому? Бо фінансове управління, очолюване Бістровим і Олександром Мельником, нічого не зробило для належного переоцінювання балансової вартості.

Голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч публічно подякував керівникам управлінь полції та СБ Альохіну і Гончарову, давши зрозуміти таким чином хто справді займався пошуком вкраденого. Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Владислав Атрошенко, крадіжки пам'ятників, Олександр Ломако


Читайте також



Коментарі (0)
avatar