реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Розправа над Атрошенком і чернігівцями

Чиновникам стало мало відсторонення міського голови Чернігова на 1 рік. На абсурдне рішення Яворівського суду вони організували ще й рішення Адміністративного суду.

Ним міського голову звільняють з посади. Важко зрозуміти такі пріоритети під час війни. Один призначений з Києва чиновник таким чином своєю примхою перекреслює волю 80%, які обрали очільником Чернігова Владислава Атрошенка.
Ми будемо готувати апеляцію та домагатимемося поновлення на посаді обраного чернігівцями міського голови.

Зазначу, що у чернігівців через такі рішення судів все більше загострюється почуття несправедливості. Бо, коли місто не пустило ворога до серця країни, стало стіною на шляху агресора, Чернігів назвали Героєм. Коли сьогодні найкращі віддають свої життя за свободу, коли Парламентська асамблея Ради Європи вручає чернігівцям Прапор Честі за захист свободи і демократії, ці свобода та демократія нищаться руками декількох людей. Це спроба розправи над Черніговом. Історія такого не пробачає. А люди – і поготів.

Олександр ЛОМАКО



Теги:команда ЗЕ, Олександр Ломако, Чернігівський адміністративний суд, Владислав Атрошенко, судді


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Це тільки може підвищити в очах простих людей авторитет В. Атрошенка. У Ніжині колишній міський голова М. Приходько, який відбув 5-річне покарання, обігнав на останніх виборах чинного тоді голову В. Лінника.
avatar