реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Коронаційна" сесія Олександра Ломако

На виконання ухвали Яворівського районного суду Львівської області міський голова Чернігова Владислав Атрошенко на рік відсторонений від виконання функцій міського голови. Відтак сьогодні сесія Чернігівської міської ради проголосувала за рішення: виконувачем обов’яхків міського голови буде секретар міськради Олександр Ломако.

Власне, так передбачає закон. «За» це рішення проголосували 27 депутатів із 30 присутніх.

Олександр Ломако наголосив: «Ми маємо бути консолідовані. Інтереси жителів міста для нас першочергові. В країні йде війна і наша головна задача — обороноздатність міста та допомога ЗСУ там, де ми можемо її надати. Ми повинні забезпечити всі процеси життєдіяльності міста. Місто функціонує. Головні пріоритети сьогодні — оборона, відновлення та розвиток Чернігова»

Під час засідання оголошено вимушену перерву через повідомлення про замінування муніципалітету. Після перевірки спеціальними службами будівлі на предмет вибухонебезпечних предметів сесію було продовжено.

Олександр Ломако родом зі Сновська, 1984 року народження, історик за освітою - випускник Чернігівського педагогічного університету імені Т.Шевченка. Був редактором приватного регіонального телеканалу «Дитинець», до міської ради обраний від регіональної партії «Рідний дім» і став заступником міського голови з питань стратегічного розвитку міста, а в кінці 2021 року очолив обласну організацію партії «УДАР Віталія Кличка». Одружений, має трьох дітей.



Теги:Сновськ, Чернігівська міська рада, Владислав Атрошенко, Олександр Ломако


Читайте також



Коментарі (0)
avatar