реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Вівці, сіно і Моніка

У ФБ кружляє думка, наче українці мають протестувати проти насмішок над ЗЕ, якого ототожнюють із Монікою, бо ці насмішки принижують сам інститут президентства в Україні.

Я вважаю, що це повна нісенітниця. 73 %, які проголосували за недосвідчену в політиці людину (хай навіть геніального менеджера), сподіваючись, що не святі горшки ліплять, мають нарешті зрозуміти, що вони помилилися. Бути президентом та ще й у турбулетному світі складно. Ця посада потребує освіти, знань, досвіду, особливого характеру. Зе однозначно не підходить на роль президента. Тут і до ворожки не ходи. Не знаю, чого ще чекають 73 %. Якого такого чуда!

А ще я (як відсталий патріотичний елемент) зовсім не боюся успіхів команди Зе, як напророкував учора один дуже поважний соціолог. Успіхи, звичайно, можуть бути. Серед хитавиці можна прийняти й корисні закони. Однак втрати України з командою Зе, якою керує усім знаний олігарх, будуть значно більшими. Чудес на світі не буває.

Справжні успіхи України пов'язані винятково з працею, стійкістю, переконаністю у своїй правоті. А війну з Росією не можна скінчити просто так. Її можна або виграти, або програти. Немає тут шпаринки, щоб і вівці ситі, і сіно ціле.

Роксана ХАРЧУК



Теги:перемога Зеленського, Моніка Зеленські, Роксана Харчук, 73 відсотки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar