реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Навіть зелені шмарклі не зіпсували день

Нині -- чудовий день. По-перше, Андрій Парубій підписав закон про функціонування української мови як державної. Тепер усі прихильники ЗеКаманда, її адоратори і електорат змушені будуть вивчати українську і розмовляти українською у публічному просторі.

Насправді навіть не знаю, що робитиме Зеленський. Доведеться йому стати дуже небагатослівним. Непереливки буде й Авакову. Можливо, обоє перейдуть на мову жестів. А Савік Шустер може опинитися без роботи. Для журналістів відтепер українська є хлібом, вином, взагалі усім. Лише Коломойському добре -- він бізнесмен, может гаваріть, как хочєт.

По-друге, Філарет нині таки пішов на пенсію. От би ще Юля пішла на заслужений відпочинок, зайнялася світом моди чи чимось таким -- хоч трохи б атмосфера очистилася. Але ж на зміну їм приходять не кращі! Такої кількості токсичних політиканів і активістів в Україні, здається, таки не було. Мені від молодих політиків типу Зеленського, Рябошапки, Лещенка, Шабуніна і Разумкова просто недобре стає.

Я їх фізично не сприймаю, особливо голоси у них огидні. А обличчя, а посмішки пластмасові, а манери! Цей Разумков така вже постсовкова, регіональна креатура! І хоч папа його не Гриценко, але хочеться Гриценкові сказати пару теплих слів про те, якого ж порядочного синка він виховав -- яке це все смердюче. Парядочниє люді! Негідники вони, на яких немає де ставити клейма. Постсовкова, псевдоінтелектуальна шушара продажна, що нагадує зелені шмарклі.

Роксана ХАРЧУК



Теги:Роксана Харчук, закон про мову, перемога Зеленського, Разумков


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Мракобесы
Как там на моче "осиновый кол"?
Так вот забьют его вам, очень скоро, но пока не решили куда
avatar
2
Мову на мочу гугл исправляет smile
Жалуетесь в госдеп на Цукерберга
avatar