реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Віталій Кличко попередив "беркутівців"

До Українського дому, де прходить протистояння після ухвалення Верховною радою закону про мови, за якою російська мова у 16 областях України стане фактично другою державною, приїхав лідера партії "Удар" Віталій Кличко. "Залишатимусь до ранку" -- запевнив він журналістів.

Напередодні він заявив, що таку Верховну Раду треба розпустити. Таку ж саму думку висловив і Віктор Ющенко.

Кличко підійшов до співробітників "Беркуту" і висловив надію, що вони не підуть на розгін акції.

"Сподіваюся, ми не будемо сьогодні мірятися силою. Я розумію, що вам дають завдання", - сказав Кличко.

"Дуже не хотів би, щоби мене сьогодні тут побили, бо доведеться звати брата на допомогу", - пожартував він. Про це повідомляє "Українська правда".

Співробітники "Беркуту" мовчки вислухали його. Для них поява відомого спортсмена була повною несподіванкою. Як і для влади.

Фото Мустафи Найєма



Теги:українська мова, Віталій Кличко, удар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Панове!
По-перше, не другою державною, а просто державною, бо українську там ніхто використовувати у ЗМІ, діловодстві, освіті, рекламі. Тобто публічно ніде, як в АРК, української моване буде.
По-друге, 16 областей - це ж за переписом 2001 року. За новим переписом, має відбутися або 2012, або 2013 року рідною російську можуть визнатиь майже в усіх областях. Крім того, ще русинську і мадярську мови запровадять в Закарпатті, румунську - на Буковині і Одещині, польську і ідиш - на Житомирщині тощо.
Так що бомба ще вибухне після Всеукраїнського перепису-2012, про який чомусь ніхто з ура-патріотів не звертає увагу.
avatar