реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Він почав звідси...

Ні, це не фото з Дніпра. Хоча автор - той самий. Впізнаєте почерк?

Це - наслідки путінських терактів 1999 р. Завдяки принесенню в жертву росіян %утін з маловідомого колишнього директора ФСБ перетворився на спадкоємця престолу.

«Мочити в сортирі» дуже сподобалося російському суспільству. Так людожер сів на трон, поступово концентруючи всю владу у своїх руках.

Він знищив незалежні ЗМІ.
Він знищив місцеве самоврядування.
Він знищив млявий російський парламентаризм. Партія влади і опозиція у парламенті РФ - віддавна лише дві кукли-пєтрушкі на різних пальцях тирана.
Він купив РПЦ та інші «традиційні конфесії».

Він сконцентрував у своїх руках всі важелі контролю над прибутковими бізнесами, в першу чергу - над нафтою і газом. Відтак - отримав практично необмежений грошовий ресурс.
Вже не кажучи про концентрацію впливу на всі силові органи, прокуратуру і суди.

Таким чином послідовно було знищено всі інституції, які потенційно могли би зупинити його безумне прагнення оживити труп СРСР.

Саме для оживлення цього трупа, для повернення у світ радянського червоного демона з минулого, %утін, як темний чаклун свою «чорну месу», розпочав і веде війну в Україні, жертвуючи сатані все новій й нові тисячі життів.

А все почалося тут.
І вже тоді було зрозуміло, хоча мабуть лише втаємниченим (думаю, що до них належали й провідні розвідки світу), що %утін - цинічний людожер.
Що на його руках - кров.

Відкрито це стало зрозумілим після демонстративного вбивства полковника ФСБ Литвиненка, який вголос сказав, що вибухи 1999 р. - справа спецслужби, здійснена з наказу %утіна.

Але йому й далі заглядали в очі. Йому тиснули руку. Його тримали у своєму «клубі». 
Непокаране зло має властивість примножувати саме себе. Мовчання, потурання - живлять його. Людожер ніколи не перетвориться на цивілізованого вегана - він може лише вдавати з себе пристойну людину, як робив це, скажімо, Чикатило. Але нутро його лишаться тим самим, а безкарність - п’янить.

Якби російське суспільство зупинило його тоді, а не вхопилися за його криваву «сильну руку» - історія була би іншою. Але росіянам хотілося «порядку та стабільності». Вони проміняли на них всі кволі здобутки єльцинської демократії.

Коло історії замикається.
Знову %утін висаджує в повітря житлові будинки. Тепер відкрито, на очах всього світу. Але чим більшим здається його торжество - тим ближчим є і його ганебний кінець. Зло несе покарання саме в собі. І хоча я не знаю, як точно закінчить цей тиран, але думаю, що кінець цей буде гідним того зла, яке він спричинив.

Як згнив заживо Ірод. Як рукою раба покінчив із собою Нерон. Як сконав від безумства і болю Ленін. Як у своїх нечистотах цілий день провалявся паралізований Сталін. Як під пошарпаною стіною казарми був розстріляний Чаушеску. Як благав не вбивати його Калдафі, якого витягли з брудної дірки-схованки.

Його кінець в історії має бути прикладом покарання зла.
А після цього він має зустрітися зі своїм духовним батьком - сатаною, щоби разом з ним бути зв’язаним довіку в пеклі.
Бо той, хто відкрив оці врата пекла на землі - не гідний милості.

Архієпископ ЄВСТРАТІЙ ЗОРЯ



Теги:архієпископ Євстратій, широка війна, Рязань, РПЦ, Путін, фсб


Читайте також



Коментарі (0)
avatar