реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Виходить, і Трампа обдурив?

Верховна Рада (читай - "Слуга народу" разом зі слугами Кремля - ОПЗЖ) відправила у відставку Генерального прокурора Руслана Рябошапку.

Першим позицію про звільнення Руслана Рябошапки висловив нардеп "Слуги народу" Максим Бужанський, його підтримав Олександр Дубінський. Дивно, що збирати підписи за відставку Рябошапки став чернігівський депутат Антон Поляков.

Недовіру Русланові Рябошапці висловив і сам президент Володимир Зеленський. Це той, що запевняв президента США Дрнальда Трампа, мовляв, "генпрокурор у мене 100 % мій"...

Головною претензією до Генпрокурора бужанські - дубінські та інші слуги ненашого народу назвали те, що він не підписував підозри екс- президенту Петру Порошенку. Не дивно, що за його відставку дружно проголосували і неприховані слуги Кремля на чолі з Рабіновічем та Бойком.

Сам Рябошапка натякає, що за його відставкою стоять інтриги олігархів. А якщо точно - Коломойоського.

Цікаво, що серед "слуг народу" знайшлись шестеро сміливців, які проголосували проти. "Проти" голосував і "Голос", а "Європейська солідарність" та "Батьківщина" утримались.

Депутат Максим Бужанський, виступаючи в Раді, звинуватив керівника прокуратури у роботі на попередню владу і назвав його "пустим місцем": "Наша країна не має генерального прокурора. Немає генерального прокурора України – є генеральний прокурор Порошенка, генеральний прокурор "Європейської солідарності" пан Рябошапка". Це ж саме говорив керівник фракції "Слуг народу", громадянин України з 2015 року Давид Арахамія.

Генпрокурор звинуватив своїх опонентів у відсутності знань для оцінки його праці: "Деякі з них тільки закінчили школу, але зате вже розуміють, як працює Офіс генпрокурора".

Власне, за ним чи й варто сумувати, адже пам'ятаємо "справу Шеремета", коли лікарку і волонтера - музиканта посадили за надуманими звинуваченнями. Зрештою, Рябошапка визнав. що доказів нема, але люди сидять. Зате Рябошапка грюкнув дверима і поїде до жінки та дітей у Францію, де вони постійно мешкають...

Просто всім зрозуміло, що замість нього прийде ще гірше.

Василь АВДІЙ



Теги:ОПЗЖ, Бужанський, Слуга народу, єврейське лобі, Арахамія, команда ЗЕ, Рябошапка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar