реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Військові контрактники: навчання почалося ФОТОРЕПОРТАЖ

156-Й ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР КОМПЛЕКТУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ЗА КОНТРАКТОМ, ЩО В ЧЕРНІГОВІ, СЬОГОДНІ РОЗПОЧАВ ВІДПРАВКИ ДО НАВЧАЛЬНИХ ЦЕНТРІВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ 68 КАНДИДАТІВ, ВІДІБРАНИХ НА КОНТРАКТУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ

Як повідомив начальник 156-го територіального центру комплектування військовослужбовців військової служби за контрактом підполковник Борис Лапа, відправки до навчальних центрів триватимуть в термін з 13 по 18 квітня.
Там вони здобуватимуть різні військові спеціальності. Курси навчання триватимуть від трьох місяців до півроку. Кожен з кандидатів знає свою військову частину чи корабель де він служитиме по закінченню навчання.

Зокрема, першими поїдуть 4 кандидата військової служби за контрактом до Навчального центру Військово-морських Сил Збройних Сил України та 24 майбутніх контрактників відбуде до навчального центру військ зв’язку, що в Полтаві.
Сергій Шведов втрете одягне військовий однострій. За його плечима строкова військова служба. Побував він і контрактником, але його посаду було скорочено. Крім цього, встиг здобути вищу освіту. Наразі Сергій хоче стати професійним розвідником.

- Я з сім’ї військового та й армійську службу знаю. Розумію, що в мене попереду важка праця, але дуже хочу реалізувати своє бажання, - відверто поділився він.

За словами підполковника Лапи, найбільша кількість відібраних кандидатів, 25 осіб відбудуть до 169 навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України. Решта здобуватиме військові спеціальності у Василькові, Житомирі, Харкові, Миколаєві та Кіровограді.

Серед відібраних кандидатів 8 жінок. Більшість з них навчатимуться на зв’язківців.
Коментуючи в цілому виконання плану з відбору громадян на контрактну службу в Збройних Силах України підполковник Лапа навів наступні цифри: з початку цього року вербувальники очолюваної ним структури вже відібрали до війська 151 громадянина.

РЕГІОНАЛЬНИЙ МЕДІА-ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ У ЧЕРНІГОВІ







Теги:військові, військо України, Контрактники


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
І сестра в кадрі з малими розбійниками!)
avatar