реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Вийшов другий номер відновлюваної "Сіверщини"

Щойно побачив світ другий номер газети "Сіверщина" - тої, яка більше року тому була закрита відомими мільйонерами Віктором Лазарем та Сергієм Аверченком. Але оскільки їм не вдалося захопити газету юридично, то це й дало підстави засновнику - обласному товариству "Просвіта" імені Т.Шевченка - відновити газету.

Щоправда, про відновлення ще говорити рано, бо поки що газета виходить нерегулярно і мережі поширення не має. З осені редакція планує налагодити щотижневий випуск.

У цьому номері - головна стаття "Московська вирубка". В ній мова про вирубку дерев архієпископом Московського патріархату Амвросієм з дозволу керівника дільниці благоустрою Артема Стаха та при потуранні екологічної інспекції.

"Сіверщина" розповідає як у Щорсі міліція бореться з наркотиками, колючи їх звинуваченим... "Війна дійшла до Понор" - похорони воїна в Талалаївському районі.

Зате "Сіверщина" статтею Ростислава Мартинюка переконана, що "Розпад Російської Федерації неминучий".

Андрій Кужель розповідає як "Тая Золота Ручка отримала безкоштовну ділянку", а для учасників АТО землі в Чернігові нема.

"Ця війна надовго" - переконаний заступник голови обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка, кулеметник Олександр Шевченко, недавно демобілізований після року служби на російсько- українській війні.

Василь Чепурний пише "Прощання з Табаковим", який морально помер для українців, як і велика маса російської культури.

На завершення номера - помічні рецепти від травозная Івана Просяника та політичні анекдоти. А, забули про вибори? "Сіверщина" висловлює свою позицію так: "Сіверщина" не підтримує жодного з двох основних кандидатів, оскільки такі "парашутисти" принижують честь чернігівців, які мают право обрати свого, чернігівського представника до Верховної Ради".






Теги:московський патріархат, Сіверщина, Віктор Лазар, Понори, Сергій Аверченко, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar