реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Війна жаб і мишей

Слуги прогнозовано сплели лапті Разумкову. Як ми до цього ставимося? Як до війни жаб і мишей.

Разумков , як перший номер списку , разом із Зеленським несе повну відповідальність за весь цей треш ,який вони привели в Раду.

Немає ніякої партії « Слуга народу», бо в них немає команди, програми і ідеології. Є збіговисько випадкових людей, об’єднаних виключно ненавистю до нашої політичної команди, оббріхуванням Порошенка і маніпуляціями, на яких і зараз вони будують свою політику.

Але цементує цю бригаду олігархічна програма 20-30-50. Можливо, за відставку Разумкова випишуть додаткову премію.

Під час виборчої кампанії 19 року Разумков взяв на себе ключову публічну роль, такого віце- президента, презентуючи Зеленського. Перемога Зеленського- це консенсус олігархів і їх олігархічних каналів, але Дмитро був голосом цієі кампанії. Та віддаю йому належне - ставши спікером ВР, він намагався зберегти бодай мінімальну незалежність від Банкової.До нашої фракції , особливо напочатку роботи парламенту цього скликання, він був упереджений - коментував, любив нагадував про роботу попередніх скликань.
Але все ж опозиція мала слово.

Різницю зі Стефанчуком ми всі вже відчули. І це ламання парламенту через коліно дуже подобається Банковій.
Разумкова звільняють фактично за створення політичного іміджу. Бо серед слуг не повинно бути політиків, там мають бути кнопочки. Для цього їх і набрали.

І саме в цьому величезна ментальна, світоглядна і інтелектуальна прірва між нашою командою і їх збіговиськом. Бо в «ЄС» об’єднані яскраві політики. Навколо сильного лідера і ідеології.

Ми не голосували за призначення Разумкова, то ж і за відставку не голосуватимемо.
У війні жаб і мишей участі не беремо. Наш бій- це бій за Україну!

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:Ірина Геращенко, Слуга народу, команда ЗЕ, Разумков, Арахамія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar