реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Війна в Росії: знову вибухи

Біля міліційного поста в селі Губден у Дагестані підірваний автомобіль Lada Priora. Дані про жертви і постраждалих, а також про обстановку на місці вибуху суперечливі. Повідомляється, що пошкоджені канали зв'язку.

Пост, судячи з усього, зруйнований. Серед міліціонерів багато убитих і поранених. Місцеві лікарі повідомили журналістів про велику кількість поранених.

Спочатку повідомлялося про 1 убитого і 5–6 поранених. Потім було заявлено, що поранено 17 міліціонерів і солдатів. За іншими даними поранено більше 20. Нагадаємо, що раніше російські ЗМІ передали, що біля поста в Губдені вибухнула Шахидка. Це відбулося о 19 годині 40 хвилин.

Новий напад відбувся приблизно о 22:40. Блок-пост знищений. Після вибуху почалася інтенсивна стрілянина. Росіяни заявили, що їх атакували з боку лісу і що, мовляв, «атаку вдалося відбити».

Блок-пост атакував Шахід, який сидів за кермом автомашини.

Видання Лайфньюз, відоме тісними зв'язками з ФСБ (саме через цей ресурс Луб'янка зливає ексклюзивну інформацію), передало, що росіяни вважають, що за кермом автомашини знаходився «російський вахабіт» Віталій Раздобудько. А перший вибух біля «відділення міліції» і блок-поста провела його дружина Марина Хорошева.

Один з журналістів розповів: «Під'їхати до місця вибуху не можемо. У селищі відключилося світло, там темно, і нас можуть прийняти за бойовиків».

За повідомленням Кавказ-центру, в якому слова "окупант" замінені на "росіянин".




Теги:розпад РФ, шахіди, Дагестан, тероризм, Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar