реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Війна в Росії; чергові жертви у Чечні

Троє військовослужбовців внутрішніх військ і один співробітник МВС Чечні загинули під час бою у Веденському районі республіки, повідомляє в понеділок прес-центр МВС Росії.
Бойове зіткнення відбулося в неділю в гірничо-лісистій місцевості, в околицях населених пунктів Жані-Ведено і Тазен-Кала Веденського району.

«В результаті смертельні поранення отримали - один співробітник МВС по Чеченській республіці і троє військовослужбовців ВВ МВС Росії. Крім того, до медичних установ з пораненнями різного ступеня тяжкості доставлено 16 осіб з числа співробітників МВС по Чечні і військовослужбовців ВВ МВС Росії, яким надається медична допомога », - йдеться в повідомленні.

Частина з постраждалих підготовлена ​​для евакуації в госпіталі Москви. Агентство «Інтерфакс» також повідомило про те, що місце розташування збройних формувань було оточене так званими мінами-розтяжками, на яких підірвалися бійці підрозділів силових структур, а «на шляху пошукових груп військовослужбовців федеральних сил» була влаштована засідка



Теги:розпад РФ, Чечня, війна в Росії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar