реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Війна у Росії: вибух у Махачкалі

У Махачкалі біля оточення, встановленого навколо місця проведення спецоперації, терорист-смертник привів в дію вибуховий пристрій пізно ввечері 24 вересня, повідомили представники МВС Дагестану.

У лікарні Махачкали після теракту доставлені 30 осіб.

У числі постраждалих як мінімум 20 співробітників правоохоронних органів. Представники МВС Дагестану також повідомили, що стан трьох поранених лікарі оцінюють як важкий.
Спецоперація у Махачкалі почалася близько 19:30 за московським часом, коли в приватному домоволодінні на вулиці Магістральній була заблокована група бойовиків. Жителі довколишніх будинків були евакуйовані, а навколо місця проведення спецоперації виставлено оточення.

Близько 22:00 представники Національного антитерористичного комітету (НАК) повідомили про загибель двох співробітників правоохоронних органів, що брали участь у спецоперації. Ще один учасник операції отримав поранення.

В той же час сайт "Кавказ-центр" повідомляє про 7 вибухів у різних районах Махачкали -- всі вони спрямовані проти міліцейських патрулів. А в горах Чечні йдуть бої із застосуванням авіації. Факт бої підтвердив і глава Чечні Кадиров.




Теги:Чечня, бойовики, Сепаратизм, війна в Росії, розпад РФ, Дагестан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar