реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Війна в Росії: 18 жертв у П"ятигорську

Схоже, що в "Сіверщині" -- єдиній газеті в Чернігові, яка не боїться писати правду про справжнє життя в Росії, треба вже щзаводити за порадою нашого читача спеціальну рубрику "Війна в Росії". Адже там щотижня -- вибухи, напади на міліцію, знищення бойовиків.

Остання новина: в центрі П"ятигорська (Ставропольский край) біля кафе пролунав вибух. 18 чоловік госпіталізовані і ця цифра не остаточна. Вибухівка була в припаркованій біля кафе машині. Про це повідомляє сайт радіо "Ехо Москви".

Таким чином, увіч бачимо як війна, почата Кремлем у Чечні, перекинулася на весь Північний Кавказ. Проте українські ЗМІ, керовані бенкендорфами-фрідляндами, про таку Росію не розказують...




Теги:Старопольський край, війна в Росії, розпад РФ, Пятигорськ, тероризм


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Прочитавши замітку, чомусь згадалась приказка - "Чим гірше сусідові, тим краще мені". Слава Богу у нас війни немає! Тьху -тьху-тьху. А не боїтеся зурочити? Краще б "Сіверщина", як правдива газета, проінформувала б читачів про труднощі, які їх чекають. Хай вона правдиво порівняє життя при соціалізмі і теперішню - при капіталізмі. Хай газета скаже правду - чому в капіталістичних країнах постійно невдоволені трудящі своєю зарплатою, пенсією, платною медициною, квартплатою, платним лісом і водоймищами.
avatar
2
забули згадати, що у Пятигорську воюють націоналісти
avatar
3
І не варто про кожен чих терористів, які б вони не були - з гір чи зі спецслужб - голосити на всю Іванівську. Адже їм саме цього і треба. Так навіщо надавати медіа-підтримку терористам?
avatar