реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Війна в Росії: бій біля українського хутора

Протягом всього дня минулої п'ятниці йшов бій у Кизлярському районі Дагестану. У підсумку повідомляється, що в ході бою шахідами стали 5 моджахедів. При цьому впізнати їх нібито неможливо через сильне пошкодження тіл. Про це повідомляє сайт "Кавказ- центр".
Як завжди в таких випадках, про свої втрати росіяни протягом усього дня давали суперечливу інформацію. В результаті було оголошено, що в ході запеклого бою були убиті 4 і поранені також 4 російських спецназівці.

Проти моджахедів були кинуті формування ФСБ, МВС і спецназ «102-а бригада ВВ».

За офіційною версією, спецназ потрапив в засідку моджахедів при «прочісуванні місцевості». У перші ж хвилини бою моджахеди знищили і поранили кількох ворогів. Після цього почалася затяжна битва, в ході якої федерали використовували бронетехніку і авіацію.

Як повідомляють місцеві джерела, позиції моджахедів були піддані масованому мінометному, артилерійському і ракетному ударам з повітря. Бій йшов в лісовому масиві між населеним пунктом Черняєвка і хутором Український.

Росіяни стверджують, що їм протистояли тільки 5 моджахедів і всі вони були убиті. Проте цю інформацію поки неможливо перевірити з незалежних джерел. Бої стихли лише з настанням темноти.



Теги:війна в Росії, розпад РФ, Спецназ, Дагестан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar