реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Війна - у Шебекіно

"Російський добровольчий корпус" і легіон "Свобода Росії" ведуть бої з урядовими рашистськими військами в передмісті Шебекіна (45 тис. населення), що на Білгородщині. Проте найбільш цікаво те, що "друга армія світу", не шкодуючи цивільне населення, інтенсиво поливає місто своїми градами й смерчами, а їхні милі бурята (можливо, тувінці) ведуть себе там так само, як і в Україні, тобто займаються звичними для них справами: мародерством і грабежами, а незадоволених просто пристрілюють (війна, мовляв, усе спише).

А тим часом терорист і бандит пригожин заявляє, що за умов, які склалися на Білгородщині, він разом зі своїми песиголовцями готовий "захистити" область і створити там БНР на чолі з собою. А тому він вимагає від влади виділити йому для цього необхідну кількість боєприпасів.

Більше того, представникам кадирова, які, очевидно, на прохання зляканого кремлівського диктатора, нагадали пригожину, хто в домі головний господар, ватажок вагнерівців натякнув, що його банда в разі чого готова розібратися з кадирівцями на полі бою.

Можна уявити, що може розпочатися на території рашки після успішного контрнаступу ЗСУ.

Анатолій НОВІКОВ



Теги:широка війна, Анатолій Новіков, Білгородщина, розпад Росії, Шебекіно


Читайте також



Коментарі (0)
avatar