реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Виявляється, московський патріарх прибув у Малоросію

В Одесі прихильники ПСПУ ( в простонародді -- партія Вітренчихи) зустріли лозунгами, серед яких був і такий:"Вітаємо патріарха від народу Малоросії". Що воно за народ такий -- наразі невідомо.

Глава Російської православної церкви планує взяти участь у засіданні Священного Синоду в Києво-Печерській лаврі, освятити одеський Спасо-Преображенський собор та закласти капсулу у фундамент храму на території заводу "Південмаш" в Дніпропетровську. В Одесі він уже дякував одеситам за те, що залишились вірними московській церкві.

В Одесі Патріарха охороняють додаткові підрозділи міліції: сили самого міста та області виявилися недостатніми, тому залучили міліціонерів з Миколаєва, Херсона та Вінниці. Чого боятися? За даними з одеської міліції, біля 4,5 тисячі одеських міліціонерів будуть задіяні протягом візиту патріарха. І так зване ближнє коло охорони патріарха забезпечуватимуть співробітники ФСБ Росії.

Одеситам у вівторок порадили уникати центру міста: рух автомобільного транспорту там перекрили, а припарковані машини влада пообіцяла евакуювати.

На засіданні Священного Синоду РПЦ в Києві патріарх Кирило планує підняти тему подолання розколу православ'я в Україні.

За минулий рік це вже третій візит Кирила в Україну. Востаннє Московський патріарх був у Києві на інавгурації президента Януковича.




Теги:патріарх Кирил, Малоросія, міліція, фсб, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar