реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Відповіді Залужного

Кожна, така рідка та довгоочікувана стаття Залужного в західному медіа — це завжди точність, своєчасність, конструктив, а головне: це відстоювання національних інтересів України, а не самопіар.В кожній своїй колонці, інтервʼю тощо Залужний дає чіткий огляд, аналіз і план дій щодо війни росії проти Україні.

Кожне слово Головнокомандуючого: це констатація, сигнал, заклик до наших партнерів — у питаннях допомоги Україні, а також зображення реальних подій на війні — без прикрас, популізму та патетики.

Основні месседжи статті Залужного в The Economist:

- Війна росії проти України переходить на новий етап — позиційна боротьба зі статичними, виснажливими боями. Така війна може піти на користь росії, але не нам.

- Програма воєнної допомоги України має бути комплексною: пілотовані літаки, безпілотники, засоби радіоелекторонної боротьби, контрбатарейні засоби, мінно-вибухові техлогії, нарощування резервів (можливість тренування на території партнерів) тощо.

- Не варто недооцінювати росію: вони мають перевагу в зброї та боєприпасах, їх оборонна промисловість збільшує обсяги виробництва, незважаючи на санкції.

Безсумнівно, це історично потрібний, важливий текст, що підсумовує довгі 20 місяців великої війни — виснажливої боротьби України за свій суверенітет.

Ця стаття також — виклик західним партнерам: наскільки і як вони готові допомагати Україні в майбутньому, щоб створити умови для воєнного відновлення територіальної цілісності України та можливості отримати гарантії безпеки від США/НАТО? В той час, коли республіканці звертаються до Байдена із спеціальним листом, в якому вимагають надати чітку стратегію щодо української перемоги, Залужний саме дає відповіді на питання: як перемогти у війні?

Оксана БАЙЛО



Теги:Залужний, Оксана Байло, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar