реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Відповідь австралійського прем"єра т. зв. Чернігівському громадському комітету захисту прав людини

Прем’єр-міністр Австралії Кевін Радд викликав у мусульман бурю протестів, коли заявив, що підтримує агентства, які перевіряють і стежать за кожною мечеттю країни.
Ось витяги з його промови, якими можна цілком відповісти на чергову заяву про переслідування "Чернігівського комітету захисту прав людини" (треба читати -- "захисту прав мігрантів та інших незваних гостей").
«Пристосовуватися повинні іммігранти, а не австралійці, - сказав він. – Погодьтеся з цим, або виїжджайте звідси. Я втомився від того, що моя нація постійно переживає, як би їй не образити представників іншої культури.

Наша культура розвивалася більше двох століть битв, падінь і перемог, коли мільйони чоловіків і жінок шукали свободу. Ми говоримо на англійській – не на іспанській, ліванській, арабській, китайській, російській чи інших мовах. Тому, якщо ви хочете стати частиною нашого суспільства, вивчіть мову!»

«Більшість австралійців вірять в Бога. Це не є якимсь християнським, правим або політичним ходом, це просто факт, тому що саме християни заснували цю країну на християнських принципах, і це дуже ясно простежується в документах. І, звичайно ж, ми маємо право демонструвати на стінах шкіл ілюстрації цього факту. Якщо Бог ображає вас, тоді я пропоную вам вибрати іншу країну світу як свій новий дім, тому що Бог є частиною нашої культури».

«Це НАША країна, НАША земля і НАШ спосіб життя, і ми надамо вам можливість насолоджуватися всім цим. Але доки ви не припините скаржитися, плакати і нити з приводу нашого прапора, нашої присяги, нашої християнської релігії або нашого способу життя, я дуже рекомендую вам скористатися одним з дуже важливих австралійських прав – правом покинути країну. Якщо вам не подобається тут, виїжджайте. Ми не заставляли вас сюди приїжджати. Ви попросили дати вам можливість жити тут. Отже прийміть країну, яку ви вже прийняли».Цитати з сайту Народний оглядач




Теги:мова, Чернігів, захист прав людини, біла раса, мігранти


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Vivat Австралія! Україна -- наша країна! Пропозиція для всіх чужих: станьте часткою нашої землі або мандруйте до інших країн!
avatar