реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Білі шведи виходять охороняти своє місто

У зв’язку з багатоденними заворушеннями в Стокгольмі, які влаштовують мігранти, сотні шведських молодих патріотів вирішили взяти в свої руки безпеку громадян і почали патрулювати передмістя і райони столиці.

У ніч на суботу 25 травня близько двохсот молодих шведів зібралися в стокгольмському районі Олвсье, щоб захистити своє місто. Під час нічного патрулювання до них приєднувалися все більше і більше добровольців.

Кістяк нічного патрулювання склали члени національно-патріотичних організацій "Нордична молодь", "Партії шведів" і "Рух шведського опору", а також патріоти, які не перебувають у будь-якій організації.

За повідомленнями шведського порталу Realisten, присутні активісти попрямували в сусідній район Тумба, де не вщухали заворушення, організовані мігрантами, які підпалили вже чимало об'єктів на цій території. Як заявили самі учасники патрулювання, вони планують перешкодити безладам і захистити жителів, які стали мішенями приїжджих бунтарів.

Тим часом правоохоронні органи Швеції, злякавшись що патріоти візьмуть контроль над ситуацією в місті, стали проводити затримання серед активістів, які вийшли на вулиці. Тим не менше, їм не вдалося зломити шведський опір і патрулювання вулиць триває досі, незважаючи на зусилля силовиків.



Теги:толерантність, біла раса, мігранти, Швеція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar