реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Від Тимошенко пішов ще один мільйонер

Бютівець Олександр Фельдман перейшов у коаліцію "Стабільність і реформи". Відповідне оголошення на пленарному засіданні зробив Голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Нагадаємо, відомий бізнесмен О.Фельдман вважається одним із ключових спонсорів Блоку Юлії Тимошенко і "куратором" Харківської області. У фракції БЮТ рахувався з червня 2005 року, двічі - на чергових виборах Верховної Ради 2006 року і на дострокових 2007-го - проходив у парламент за списками блоку. Належить до найбагатших українців - у рейтингу "200 найбагатших людей України" за версією журналу "Фокус" у поточному році він займає 42-гу сходинку. На березень 2010 року капітал О.Фельдмана становив $266,5 млн.

Раніше коаліція "Стабільність і реформи" поповнилася п'ятьма народними депутатами з фракції БЮТ. До парламентської більшості увійшли Олександр Буджерак, Олег Гейман, Валерій Камчатний, Євген Константинов і Юрій Крук.

Олександр Фельдман є одним із лідерів єврейських громад України. Свій бізнес розпочинав із знаменитого харківського Барабашовського ринку. відзначився судом з українцями Харкова -- місцеву "Просвіту" звинуватив у антисемітизмі і добився вирпоку щодо журналу "Журавлик". Колекціонує дуже дорогі японські фігурки, вина та холодну зброю.

Л.Кучмою та В.Ющенком нагороджений орденом "За заслуги" всіх трьох ступенів. Улюблена актриса -- Фаїна Ранєвська, улюблена музика -- музика єврейських містечок.




Теги:Ю.Тимошенко, Фельдман, опозиція, Л.Кучма, БЮТ, харків, євреї, найбагатші люди


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Друзья! Не сидите дома! Сегодня в ресторан-клубе "Богемия", который находится в Киеве на Дмитриевской, 62/20 - скидка на все меню кухни 25%!!! Просто позвони и закажи столик! 220-20-60. А в загородном ресторане "Абу-Даби" скидка 30% на шашлык и пиво! Это по Новобуховской трассе, с.Подгорцы. Напротив Трех Мушкетеров.
avatar
2
Ось вам і справжнє обличчя хазарів іудейського віросповідання. Нагребти. Надурити. Накивати п'ятами. А ви, потім, дурні хохли кацапи і хохли, сперечайтеся і чубтеся!!!
avatar