реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Абрамович пішов з депутатів

У січні 2023 року стало відомо, що нардеп від прросійської ОПЗЖ Ігор Абрамович, який від початку повномасштабного вторгнення росії проживав на Лазуровому узбережжі Франції, повернувся в Україну.

Нині він написав заяву про складання мандата. Про це повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Що відомо про Абрамовича?

Народився у Харкові у 1984 році, єврей, православний, має дружину і чотирьох дітей. Був помічником народного депутата Фельдмана. Ну й український парламент - арахамія, абрамович, рабіновіч, фельдман і т.д....

До обрання народним депутатом (2019 р.) основні напрямки бізнесу Ігоря Абрамовича – газовидобувна галузь, альтернативна енергетика, трейдинг газу і електроенергії, дорожнє будівництво, будівництво і девелопмент житлової та комерційної нерухомості, ІТ технології та фондові ринки.

Мільярдер. "Всьо нажито чесним путьом"... Відомо, що депутатом задекларовано понад 19 млн. гривень і близько 2,5 млн доларів США. Дружині політика належать дві квартири в Києві площею 81 і 48 метрів.

Був заступником голови комітету ВР, але з часу початку широмасштабного наступу росіян жодного разу на засідання Верховної ради не з'явився.

Василь АВДІЙ



Теги:Абрамович, ВР, Фельдман, харків, Арахамія, ОПЗЖ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar