реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Від комсомолу до "голубого ворішкі"

Схоже, головним підсумків зустрічі кандидатів в прямому ефірі став той факт, що Соколов отримав нове прізвисько, яке може набути великої популярності.

Під час дебатів на комунальному телеканалі між кандидатами на посаду міського голови Владислав Атрошенко поставив запитання діючому меру:
“ Я тут нещодавно перечитував 12 стільців, Ільфа і Петрова. І там звернув увагу на розділ «Голубой воришка». Це такий персонаж, якій постійно крав, бо не красти він не міг, але йому при цьому було дуже соромно. Він соромився, але продовжував красти. Його, до речі як і Вас, звали Олександр. Вам, Олександре Володимировичу, соромно чи ні?”

Соколов відповідати на питання не став, а протягом 2-х хвилин зачитував з папірця статистику, яку підготували в його виборчому штабі.

Загалом, дебати між кандидатами проходили з високим рівнем напруги. Соколов прогнозовано лякав чернігівців “олігархом” та міфічною приватизацією ТЕЦ, а Атрошенко досить чітко дав характеристику сьогоднішньому стану Чернігова: безгосподарність та корупція, яку 13 років очолює Олександр Соколов.



Теги:Владислав Атрошенко, Олександр Соколов, Ільф і Петров, вибори 15 листопада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar