реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Атрошенко: «Болото» - це недолуга і безвідповідальна команда Соколова"

Під час теледебатів з своїм опонентом Владислав Атрошенко розповів, кого називає «болотом» і хто його створив в місті.

Владислав Атрошенко переконаний, що «болотом» в Чернігові варто називати міську владу. Таку точку зору, на його думку, розділяє більшість чернігівців. «Сьогодні міський голова має звітувати за 13 років безгосподарської діяльності, - продовжив він. - На виборах перед чернігівцями відкривається можливість - або залишати в місті це «болото», або перегорнути сторінку й розвивати місто».

Атрошенко пояснив, що недоступну для чернігівців та закриту для інвесторів, корумповану та безгосподарну команду Соколова по-іншому, як “болото” чернігівці не сприймають.

Кандидат в мери вважає, що чернігівці все можуть оцінити просто поглянувши на вулиці, зайшовши в школи, дитсадки, лікарні та транспорт. «Чернігівці самі бачать реальний стан речей, а не красиву картинку, яка змальована в дорогих, кольорових рекламних буклетах Соколова та його команди», - наголошує Атрошенко.

Нагадаємо, що вчора, 12 листопада, відбулися теледебати між кандидатами в мери Чернігова. За оцінками експертів, Владислав Атрошенко переміг у дебатах.



Теги:Владислав Атрошенко, Олександр Соколов, вибори 15 листопада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar