реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Цинічна брехня – єдиний аргумент Соколова

Заява чернігівської міської організації Блоку Петра Порошенка «Солідарність»

Команда мера-невдахи Соколова, відчувши вперше за 13 років свій крах, вдалася до цинічної і нахабної брехні , не гребуючи грубим порушенням законів.

Так у газеті міської ради «Чернігівські відомості» та в газеті «Успішне місто», замовником якої є особисто Олександр Соколов, вміщено відверту брехню: начебто його конкурент на посаду міського голови Владислав Атрошенко обіцяє тотальну приватизацію, декомунізацію та загальну мобілізацію.

Щодо декомунізації – то її терміни визначені законами України, на які не має впливу міська рада. Про повну приватизацію Соколов уже не раз поїздив по вухах довірливих чернігівців, будучи при цьому сам тіньовим власником ТЕЦ та через свого кума – фактичним власником «Чернігівводоканалу». Наш же кандидат - Владислав Атрошенко – навпаки має програму розвитку комунального майна і встановлення справедливих тарифів. Але при цьому тіньові доходи Соколову від комунального майна будуть припинені, що й бісить команду діючого мера, та олігархів, які фінансують його вибори.

Намагаючись залякати молодь, яка голосує проти Соколова, запущено ним особисто брехню про загальну мобілізацію. Звичайно, якщо прийдуть тільки пенсіонери, які отримали подачки від Соколова, а молоді не буде, то Соколов розраховує знову лишитися при владі, розкрадаючи міський бюджет.

При цьому, подаючи таку цинічну брехню, команда Соколова не гребує навіть використати логотип нашої партії, щоб надати більшу правдоподібність.

Соколов, пускаючи за кілька днів до виборів відверту брехню проти свого конкурента, діє за принципом доктора Геббельса: чим більша брехня – тим більше їй вірять.

Наша партія заявляє, що Олександр Соколов перейшов всі межі не тільки чесної боротьби – цим він ніколи не відзначався, але і межі здорового глузду. Страх втратити посаду, на якій він за 13 років нічого не зробив помітного для міста, а тільки нагріб собі квартир та іншої нерухомості, штовхає його на порушення закону.

Ми мусимо звертатися до суду та вимагатимемо притягнення до відповідальності осіб, які пішли на цей злочин.

Чернігівська міська організація партії БПП «Солідарність»



Теги:Владислав Атрошенко, Чернігівська ТЕЦ, Олександр Соколов, вибори 15 листопада, Солідарність


Читайте також



Коментарі (0)
avatar