реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Соколов визнав поразку від Атрошенка

Чернігівський міський голова Олександр Соколов визнав свою поразку під час повторних виборів на посаду Чернігівського міського голови.

Про це йдеться в заяві, поширеній політичною партією «Наш край»,- повідомляє сайт ПіК

Соколов назвав основою причиною свого програшу підкуп виборців зі сторони свого конкурента - народного депутата Владислава Атрошенка:

«Мені прикро, що нашій громаді забракло політичної зрілості повністю утриматися від спокуси легких грошей. Саме ці гроші спотворили результат волевиявлення.

Мені особисто було соромно бачити велелюдні черги до пунктів виплати 300 срібняків від Атрошенка.

Я знаю, що людям сьогодні живеться вкрай непросто. Але знаю точно, що майбутнє нашого міста, наших дітей та онуків коштує значно дорожче. Сьогодні, на жаль, частина громади погодилася на прейскурант від Атрошенка, який оцінив майбутнє нашого міста за ціною кількох тачок гною…»

В той же час він не міряє тачками гною роздані ним бюджетні 20 мільйонів, що пішли на підкуп виборців по 500 гривень...

Водночас Соколов пообіцяв залишитися в раді та контролювати діяльність нового міського голови:

«У міськраді будемо дуже жорстко контролювати команду нового мера. Ми змусимо його виконувати всі дані обіцянки. Ми змусимо його зважати на думку людей, які проголосували за Чернігів як європейське, комфортне місто»

Так все таки треба визначитися що писати - чи проголосували за гроші чи за європейське, комфортне місто? Щось заплутався комсомольський секретар... І дуже швидко ми можемо побачити Соколова не в міській раді, а в Києві, біля молодої дружини, де він і живе уже давно... Це - в кращому разі.

А якщо новий міський голова Владислав Атрошенко справді проведе аудит та підуть прокурорські перевірки діянь команди Соколова - то тоді й дізнаємося про готельчик в затишній Австрії...



Теги:Владислав Атрошенко, Олександр Соколов, підкуп виборців, вибори 15 листопада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar