реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Вибухова пропозиція від DJUICE — новий тариф «БОМБА»!

З 15 червня DJUICE пропонує новий тарифний план «БОМБА». Відтепер усі абоненти DJUICE можуть телефонувати абонентам будь-яких інших операторів лише по 0,1 грн. за хв без плати за з’єднання.
Новий вигідний тариф «БОМБА» дозволяє абонентам DJUICE досхочу спілкуватися з рідними й друзями, не турбуючись про вартість дзвінка та його напрямок. Вартість хвилини розмови з абонентами всіх операторів однакова — 10 коп. за хвилину, без плати за з’єднання. Щодня за спеціальним тарифом 10 коп./хв. абонентові нараховується пакет із 100 хвилин для дзвінків на номери «Київстар» і DJUICE та 30 хвилин – для дзвінків на номери інших мереж мобільного і фіксованого зв’язку України. Щоденна абонентна плата – 0,35 грн. Термін дії тарифу «БОМБА» необмежений.

Вартість інших послуг у межах тарифного плану «БОМБА»:

SMS всередині країни – 0,5 грн.
MMS всередині країни – 1 грн.
дзвінки на номери DJUICE, «Київстар» та інших операторів після вичерпання пакетних хвилин – 0,5 грн за хв..
Підключитися до нової тарифної пропозиції можна з 15 червня до 31 серпня 2010 року (включно). Абоненти DJUICE можуть змінити свій тарифний план на новий тариф «БОМБА», зателефонувавши за безкоштовним коротким номером 477*4*. Вартість активації нового тарифу – 10 грн., крім абонентів тарифного плану «Єдина ціна» (для них – 25 грн). Абоненти інших мобільних операторів можуть придбати стартовий пакет DJUICE і безкоштовно підключитися до тарифу «Бомба».

Тарифи наведені в гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.




Теги:Djuice, тарифи мобільного, мобільний звязок



Коментарі (0)
avatar