реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Вибори за Рудьковського сфальшовані?

Аналіз даних про голосування на виборах в Верховну Раду 28 жовтня на сайті ЦВК виявив дивну річ – велику кількість бюлетенів, не зарахованих «за» партії, і особливо «за» кандидатів. Графік показує різницю в кількості бюлетенів, які були взяті виборцями і кількістю голосів, відданих за партії (червоним) і кандидатів (синім). На вертикальній шкалі вказані номери округів.
Як бачимо, в більшості округів на Чернігівщині кількість зіпсованих бюлетенів за кандидатів значно переважає кількість бюлетенів зіпсованих за партії.

Виключення складає чомусь лише 206 в.о. де кількість зіпсованих бюлетенів по обох видах виборів майже ідентична.

По всім іншим чернігівським округам різниця є суттєвою – від кількохсот до кількох тисяч.

Найбільші показники в 210 виборчому окрузі, де зіпсованих бюлетенів за кандидата нараховується майже 4,5 тисяч, в той час як за партії було зіпсовано лише 1,5 тисячі бюлетенів. Отже, різниця складає близько 3 тисяч бюлетенів.

Нагадаємо, що в цьому окрузі переміг само висуванець від влади Микола Рудьковський, що переміг свого основного конкурента – кандидата від позиції Віктора Лабазова, набравши на 11 тисяч голосів виборців більше.
По версії багатьох українських спостерігачів за виборами, такі розриви між зіпсованими бюлетенями свідчать про одне – вкидали за своїх, псували за чужих. Після репортажів з 223 округу тут нема навіть що і заперечити. Бо відрізнити навмисно зіпсований бюлетень від голосування чесного «противсіха» без графологів неможливо.
По матеріалам http://maidan.org.ua



Теги:підсумки виборів, округ 210, Рудьковський


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Насправді аномальним є ВО №206. Треба б було замислитися чому у ВО №206 однакова кількість недійсних бюлетенів за партійний список і мажоритарного кандидата. І це при тому, що у на ВД № 740670 у с.Ловинь Ріпкинського району усі 198 бюлетенів за партійний список були визнані недійсними через помилкове проставлення штампу "Вибув" не на №1, а №11 у списку.
Цей кричущий факт всі чомусь замовчують?
avatar