реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Рудьковського таки не буде у Верховній раді!

Вибори у 210 виборчому окрузі (Прилуцький, Козелецький та Бобровицький райони) завершилися перемогою кандидата від Блоку Петра Порошенка Олега Дмитренка. Програв Микола Рудьковський, широко відомий в Україні одіозний політик.

Дмитренко набрав 27, 3 відсотків голосів виборців, а Рудьковський - 19, 7. Перед виборами він активно склив вікна в школах, ремонтував і фарбував клуби - не помогло...

Все-таки українці цього округу не забули ні його провокацій, коли Турменистан через його дії відмовився продавати Україні газ, ні політ у Париж з красивою довгоногою дівчиною за державний кошт, ні кривляння за ґратами, коли його СБУ посадила, а він їздив в інвалідній колясці... Радник Кучми, що став ним після консультацій у Відні, де, певно, отримав спадщину від діда, цього разу програв. Може вдасться позбавити і нафтових свердловин у Полтавській області, про які говорив голова СБУ Валентин Наливайченко?

Микола Рудьковський штовхав нам ліву, соціалістичну ідею - слава Богу, і вона лопнула. Українці одужують. Ціною героїв Небесної Сотні, ціною смертей на Донбасі, але таки позбуваємося політиків минулого.

Іван ПОБИВАН



Теги:провокатори, агенти Москви, Рудьковський, округ 210


Читайте також



Коментарі (0)
avatar