реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Вибори-2015 за сценарієм Юлії Тимошенко:

"Хочу чітко заявити, що я проти висунення від опозиції єдиного кандидата в президенти, якщо вибори відбуватимуться в два тури. Вважаю, що висунення єдиного кандидата від опозиції на президентські вибори не тільки не потрібне, але й украй шкідливе для перемоги".

Ой! Забула додати: «для перемоги Януковича».

Це Юля заявила 29 травня. Її хлопчик на побігеньках (паж) Турчинов заявив це саме ще 18 травня.
Отже, на посаду президента висуваються:

Кличко, Симоненко, Тягнибок, Янукович, Яценюк і дюжина Козачків (для підтанцьовок).

Банди бритоголових міністрів і гопників організовують переконливу перемогу Януковича в першому турі. (Запасний варіянт: пахан у другому турі тріумфально перемагає комуніста Симоненка.)

Тріо сліпих кошенят у складі Кличко, Тягнибок і Яценюк жалібно нявчать пісеньку «Піду втоплюся у річці глибокій». Народ допомагає їм здійснити цей шляхетний намір, попередньо здерши з них патріотичні шкури.

Янукович звільняє невинно потерпілу Ю. Тимошенко (з видворенням у найкращу німецьку лікарню) і видає останній указ про присвоєння звання Героя України Кличку (посмертно), Тягнибоку (посмертно) і Яценюку (посмертно) і Ю. Тимошенко (заживо).

Путін підписує два укази:
«Украину упразднить за ненадобностью» (навіки);

Присвоїти Януковичу титул «Ґенерал-губернатор Малоросії» (довічно, з правом успадкування сім΄ї).
Майдан Незалежності щоночі наповнюється трупами самураїв з партій «Батьківщина», «Удар» і «Свобода», які масово вчиняють харакірі.

Недобитків українського народу з таврами на лобах «фашист» етапують на «стройкі єдіной і нєдєлімой» та на освоєння Сибіру.

Звільнені від українців землі заселяються громадянами Російської Федерації китайської та африканських національностей.
Українське питання вирішене повністю і остаточно.

Василь ОВСІЄНКО,
політв'язень.



Теги:вибори - 2015, Юлія Тимошенко, Василь Овсієнко, Кличко, Яценюк, свобода


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
А де хоч якась аргументація? Доросла людина, а пише якісь марення!
avatar
2
Іти на президентські вибори вроздріб - на користь Януковичу, котрий сьогодні за свідченням центру Розумкова серед інших політиків має найвищий рейтинг.
Можливо Тимошенко передбачає поразку єдиного представника ОО і заздалегідь пропонує м'який і передбачуваний варіант поразки. Воно й краще - не буде розкольного та єкстрімного варіанту виборів Президента, не буде "стінки на стінку" принаймі в першому турі..
avatar
3
согласен, Януковичу только на руку будут одиночные оппозиционные кандидаты, не зря же он все эти вставайки ОО оплачивает и митинги антифашистские проводит, цель - выйти с Тягнибоком во второй тур, а потом остаться на второй срок!
avatar