реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Чернігові Україна "вставати" не буде -- Яценюк полетів до Брюсселю

Акція «Вставай, Україно!» в Чернігові, що була запланована і анонсована на 11 квітня 2013 року, переноситься на невизначений термін, але в проміжку 10 днів.

Про це сайту ПіК повідомив голова Чернігівської обласної організації «Батьківщина» Олександр Кодола.

Він сказав, що проведення акції 11 квітня було відмінено через підготовку важливого візиту одного з лідерів опозиції Арсенія Яценюка до Брюсселю.

Дату 14 квітня, на, яке ніби мали перенести акцію, Олександр Кодола також не підтвердив.

За словами голови «Батьківщини» в Чернігові, акція «Вставай, Україно!» має відбутися в найближчі 10 днів, про що буде повідомлено додатково.

Також стало відомо з інших джерел , що депутат від опозиції Валерій Дубіль встиг надрукувати кілька десятків тисяч примірників своєї газети з запрошенням чернігівців на акцію, але в останній момент поширення видання було припинено.

Як повідомляв ПіК, про проведення акції 11 квітня було повідомлено офіційним прес-релізом чернігівського осередку ВО «Свобода». Пізніше з неофіційних джерел стало відомо про скасування акції. Але офіційного повідомлення про перенесення заходу від місцевих діячів опозиції так і не було поширено.

Події і коментарі



Теги:Україно!, Кличко, опозиція, Вставай, свобода, Яценюк


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
даже если оппозиция со своей акцией не приедут в Чернигов, мы не расстроимся! прошла эта акция в западных областях и что изменилось? да ровным счетом - ничего! собрались, поговорили и разошлись по домам, кто черствый хлеб доедать, а кто черную икру!
avatar